Ове школске године регионално такмичење одржано је у периоду од 19. до 23. априла где су се преко Zoom платформе такмичиле ученичке компаније из свих региона широм Републике Србије.
На такмичењу је учествовало преко 50 компанија, од којих из сваког региона пролазе даље само три компаније. Такмичари су се представили пред жиријем у периоду од 15-минута, од чега је 5 минута трајао видео снимак сваке компаније, а осталих 10 минута је био разговор са жиријем, односно постављање питања о самој компанији.
Свака компанија имала је Бизнис план, који је био услов да би се прошло на такмичење, као и кратак видео, не дужи од 5 минута, а пред тога и саме производе који чине сваку компанију.

Зуботехничка школа са Звездаре представила је  производе из три ученичке компаније, пред жиријем, и то 21. априла ове године у три различита термина по 15 минута за сваку компанију.

На такмичењу су учествовале компаније и ученици из другог разреда (II-4):
Компанија: Vaša Nana, која је имала три члана:
Наташа Кузмановић
Кристина Балаћ
Лана Благојевић

Компанија: LDJ company, која је такође имала у свом саставу три члана:
Јелена Секулић
Лука Најдановић
Дуња Радовановић, уместо које је учествовала Анђела Косовац

Комапанија: Happy Hands, која је имала пет чланова:
Мина Јовандић
Ања Здравковић
Милица Ишић
Теодора Ђоковић
Лука Здравковић

Тамичење се одржавало у школи, из које су се сви учесници укључивали, имали своје штандове на којима су производе након такмичења продавали и схватили значај самог постојања овог програма – УЧЕНИЧКЕ КОМПАНИЈЕ!

Од срца се захваљујемо свим ученичким компанијама на високо рангираним местима, креативности и истрајности на овако важном такмичењу и истовремено похваљујемо све ученике који су допринели да наша, Светосавска школа, буде достојна своје награде и другачија од осталих.

Такође, велику наклоност изражавамо и према наставнику предузетништва, Милици Поповић, која је својим предузетничким духом и компетенцијама изнедрила нову генерацију предузетника.

Поносни на своје звездице!

 

Воли Вас ваша Зуботехничка школа!