Logo

УПИС 2019!

znak-ztsУпис у Зуботехничку школу обавиће се 08. и 09.07.2019. године од 8-15 часова.

 

Потребна документа за упис су:

1. Оригинално уверење о обављеном завршном испиту
2. Оригинално сведочанство о завршеном основном образовању и васпитању
3. Извод из матичне књиге рођених
4. Лекарско уверење
5. пријава за упис

Честитамо Вам што сте уписали Зуботехничку школу. То могу само најбољи ученици. Од данaс постајете део успешног тима Зуботехничке школе. Како би задржали свој успех и даље напредовали потребно је да се упознате са правилима којa су специфичнa за Вашу школу.

Ученици Зуботехничке школе савладавају програм кроз: теоријску наставу, наставу вежби и блок наставу. Ваш први наставни дан је понедељак 02.09.2019. У 13 часова у централном холу школе поздравиће Вас директор школе са својим најближим сарадницима и Вашим одељенским старешинама. После прозивке са својим одељенским старешинама одлазите у своје учионице. Tамо ће Вас одељенски старешина упознати са распоредом часова и осталим детаљима везаним за школу. Након часа одељенског старешине имаћете остале часове по распореду за понедељак.

Изузетно због Вашег пријема у понедељак 02.09.2019. часови ће трајати 30 минута.

У Зуботехничкој школи смене се мењају недељно. У току септембра месеца први разреди наставу имају у поподневној смени која почиње у 14 часова.
После сваког часа имате одмор од 5 минута да се припремите за наредни час. Излазак из учионице за време малих одмора није дозвољен осим за физиолошке потребе. О томе воде рачуна дежурни наставници.
Велики одмор је после 3. часа и траје 20 минута. Велики одмор је предвиђен за ужину. Уношење хране и пића у учионице и лабораторије није дозвољено.

Подсећамо Вас да имате обавезу да у школу дођете 10 минута пре почетка часа, како бисте се благовремено припремили за час. Кашњења нису дозвољена!

У Зуботехничкој школи се образујете за будуће медицинске раднике, па у складу са тим у Вашој школи важе посебна правила понашања и облачења: професори, ученици и родитељи у школу треба да долазе пристојно обучени. Шта то значи?

Мајица са танким бретелама,мајица која не покрива стомак, шорцеви, бермуде, хеланке, кратке сукње, јапанке... и остала гардероба за плажу нису за школу.

На вежбама је обавезна заштитна одећа: бели мантили који треба да су чисти и испеглани.

За поједине фазе рада због личне заштите неопходна је употреба: маски и рукавица за једнократну употребу као и заштитне наочари.
Поред уџбеника и приручника, за наставу вежби морате да набавите материјал и инструменте за рад. Спискове можете пронаћи на сајту школе.

Уколико Вам требају потврде да сте редован ученик (за Бусплус, здравствено осигурање, стипендију...) можете је добити на упису или сваког радног дана од 12-14 часова у секретаријату школе.

Ако сте одличан ученик можете да конкуришете за стипендију Министарства просвете, науке и технолошког развоја. О ближим условима ћемо Вас благовремено обавестити.

Ако нисте из Београда и конкуришете за неки од ученичких домова, фотокопирајте своје сведочанство и оверите га код надлежног нотара пре уписа, зато што при упису морате да оставите оригинал сведочанства.

У Београду постоји повлашћена месечна претплатна карта која важи на свим аутобуским линијама.

Да бисте добили повластицу потребна Вам је потврда да сте редован ученик средње школе, а о осталим детаљима информишите се преко сајта БУСПЛУС-а.

Да бисте лакше упознали Београд користите пријатеље и ПЛАН ПЛУС Београда.

О вашем здрављу бринуће лекари Дома здравља Звездара са којима ћете се упознати преко систематских прегледа који су законом обавезни. Зато је потребно да од својих претходних лекара донесте потврде о вакцинацији. Оправдања се примају искључиво од родитеља!

У Вашој новој школи ради савремена стоматолошка поликлиника која може да брине о Вашим зубима и зубима Ваших под повољним условима.
Поред обавеза и правила у Вашој школи можете пронаћи и низ занимљивих секција и дешавања где ће и Ваши различити таленти моћи да дођу до изражаја.

 

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.