Logo

Ученички парламент

За председника ученичког парламента је изабрана:

 Председник ученичког парламента:

Ивана Перић

ivana

 

Зовем се Ивана Перић, из Земуна сам. Завршила сам нижу музичку школу "Коста Манојловић" одсек клавир. Глумом се бавим 5 година. У слободно време пишем поезију. Зовем се Ивана Перић, из Земуна сам. Завршила сам нижу музичку школу "Коста Манојлобић" одсек клавир. Глумом се бавим 5 година. У слободно време пишем поезију. Говорим два страна језика, енглески и турски. У слободно време највише волим да се смејем и проводим време са пријатељима и породицом. Обожавам Черчила и нјегова реченица "If you're going thought hell, keep going." ме је до сада водила кроз живот. Занима ме политика и стоматологија. У животу желим само да се добро забавим. "Capre diem"

 

Потпредседник ученичког парламента:

Павле Петковић

pavle

Зовем се Павле Петковић, ученик сам одељења III-1, смер зубни техничар. Рођен сам 19.08.2000. године у Београду .

Похађао сам Основну школу " 14. октобар " на Лабудовом брду. Из основне школе носим награде са разних такмичења и носилац сам Вукове дипломе. И сада, у средњој школи идем тим путем. И први и други разред сам положио са просеком 5,00 и даћу све од себе да тако наставим. Од прве године сам активан члан Ученичког парламента, а од ове године (школске 2017/2018. године) вршим функцију секретара Ученичког парламента. Учествујем у свим активностима које се дешавају у школи и на које је школа позвана. Од 2016. године сам члан Уније средњошкола Србије и ове године вршим функцију локалног координатора УНСС-а за град Београд. Од 2009. године идем на извиђаче. Носилац сам прве (бронзане) звезде и завршио сам течај за предводника јата. Од своје 2. до своје 13. године сам ишао у  школу за мале манекене, " Симеон ". Снимао сам разне рекламе , спотове и сликао сам се за разне часописе и новине. Већ дужи низ година сам члан Црвеног крста ГО Раковица. Комуникативна сам и јако креативна особа. Волим да читам књиге, свирам клавир, цртам, возим бицикл и да путујем. Посетио сам разне Европске и светске престонице и у будућем периоду планирам да повећам тај број. Волим да учествујем у разним хуманитарним акцијама и за мене најважнија је када сам волонтирао у прихватном центру за особе из поплављених подручја за време поплава 2014. године.

Велика ми је част и задовољство што сам ове године изабран за секретара Ученичког парламента. Потрудићу се да заједно са осталим члановима још више побољшам рад Ученичког парламента и трудићу се да остварим све задатке и оно што се од мене очекује.

 

 


Секретар Ученичког парламента

Вања Милутиновић

 

 

DSC 0297

 

 

 

 

 

Представници ученичког парламента који присуствују, учествују у раду Школског одбора, Савета родитеља и Наставничког већа су:

1. Милан Дробњак,
2. Катарина Стојковић.

 

 

 

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.