Ученички парламент

За председника ученичког парламента је изабрана:

 

Мелиса Далифи

melisa-dalifi2016

Биографија
Ја сам Мелиса Далифи, ученица сам одељења III-2, смер зубни техничар. Рођена сам 02.08.1998. године. Ишла сам у основну школу "Јован Миодраговић" на Врачару, где и живим, и носилац сам Вукове дипломе. Сада настављам тим путем и мој просек у првој и другој години био је 5,00. Активно се бавим цртањем и сликањем већ седам година, а изложбе на којима се приказују радови фондације, коју похађам, су веома посећене. У слободно време читам књиге и пишем кратке прозне текстове. Од прошле године, председник сам ученичке компаније ''Corona Diamond'' која израђује предмете од гипса. Продајна изложба која је била одржана у школи била је јако успешна. Искуства које сам стекла кроз вођење компаније искористићу у даљој сарадњи са истом, као и са Ученичким парламентом, где сам већ задужена за пројекат "Звездаријада". Мој главни циљ је да постанем успешан стоматолог, а циљ у оквиру Парламента да се реализују све идеје претходник генерација, и да се глас ученика чује гласно, и поштује, не би ли се време које проводимо у школи побољшало и постало још квалитетније, и да би се у њој осећали пријатно.

Потпредседник ученичког парламента:

Димитријевски Доротеј
dorotejБиографија:
Зовем се Димитријевски Доротеј, ученик сам одељења IV/5, смер зубни техничар. Живим у Земуну, а похађао сам основну школу "Ђуро Стругар" на Новом Београду, и носилац сам Вукове дипломе. Завршио сам и нижу музичку школу "Станислав Бинички" такође на Новом Београду, инструмент виолина. Био сам члан ученичког парламента од петог до осмог разреда основне школе. У осмом разреду био сам изабран за председника ученичког парламента, али сам ту дужност препустио другарици која је то веома желела. У нашој школи сам активан члан парламента од треће године. Прошле године сам учествовао у музичком фестивалу "Звездоденс" који се одржава у нашој школи већ више година. Такође, у слободно време волим да возим бицикл.

Велика ми је част и задовољство што су ове године чланови парламента своје поверење дали мени да заједно унапредимо рад и атмосферу у нашој школи, и потрудићу се да испуним сва очекивања. Да се глас ђака чује јасно и гласно, и да свака особа, била она ученик или неко од запослених, буде задовољна.


Секретар Ученичког парламента

Јасна Јовановић

jasnaБиографија:
Зовем се Јасна Јовановић, ученица сам одељења 3-6, смер стоматолошка сестра. Рођена сам 19.04.1999. године у Београду.

Ишла сам у основну школу "Бранислав Нушић" на Вождовцу, где и живим.
Учествујем у ваннаставним активностима школе, као и у бројним приредбама
Активан сам члан Ученичког Парламента још од прве године. Ове године сам изабрана за секретара Ученичког Парламента.
У слободно време волим да читам књиге и да певам, а похађам и УМС школу за таленте већ дужи временски период где се трудим да будем што бољи новинар. Комуникативна сам особа и волим рад са људима. Надам се да ћемо сви заједно остварити планове и успешно реализовати приредбе које су пред нама.

 

Представници ученичког парламента који присуствују, учествују у раду Школског одбора, Савета родитеља и Наставничког већа су:

1. Мелиса Далифи,
2. Милица Савковић.

 

 

Преузмите Програм рада 2013/2015