Најбољи ученици

НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ У ШКОЛСКОЈ 2018/2019

Petkovic Pavle Djuric Rastko Todorovic Miljana Bajlovic Nikola

 

УЧЕНИК ГЕНЕРАЦИЈЕ

ПАВЛЕ

ПЕТКОВИЋ

 

ЗЛАТНИ НОЖИЋ

РАСТКО

ЂУРИЋ

 ЗЛАТНА ШПАТУЛА

ТОДОРОВИЋ

МИЉАНА

 СПОРТИСТА ГЕНЕРАЦИЈЕ

НИКОЛА

БАЈЛОВИЋ

 Носиоци дипломе "Вук Стефановић Караџић"

Petkovic Pavle Pavicevic Sara Djuric Katarina Kasom Pavle

ПАВЛЕ ПЕТКОВИЋ

САРА ПАВИЋЕВИЋ ЂУРИЋ КАТАРИНА КАСОМ ПАВЛЕ

Cairovic Nevena

Milosavljevic Zorana tomic sandra  
НЕВЕНА ЧАИРОВИЋ ЗОРАНА МИЛОСАВЉЕВИЋ САНДРА ТОМИЋ  

 

  Републички победници у моделовању

 

Djuric Rastko Pavicevic Sara Cairovic Nevena

1.место

РАСТКО ЂУРИЋ

2.место

САРА ПАВИЋЕВИЋ

4.место

НЕВЕНА ЧАИРОВИЋ

Ученички парламент

За председника ученичког парламента је изабрана:

 Председник ученичког парламента:

Ивана Перић

ivana

 

Зовем се Ивана Перић, из Земуна сам. Завршила сам нижу музичку школу "Коста Манојловић" одсек клавир. Глумом се бавим 5 година. У слободно време пишем поезију. Зовем се Ивана Перић, из Земуна сам. Завршила сам нижу музичку школу "Коста Манојлобић" одсек клавир. Глумом се бавим 5 година. У слободно време пишем поезију. Говорим два страна језика, енглески и турски. У слободно време највише волим да се смејем и проводим време са пријатељима и породицом. Обожавам Черчила и нјегова реченица "If you're going thought hell, keep going." ме је до сада водила кроз живот. Занима ме политика и стоматологија. У животу желим само да се добро забавим. "Capre diem"

 

Потпредседник ученичког парламента:

Павле Петковић

pavle

Зовем се Павле Петковић, ученик сам одељења III-1, смер зубни техничар. Рођен сам 19.08.2000. године у Београду .

Похађао сам Основну школу " 14. октобар " на Лабудовом брду. Из основне школе носим награде са разних такмичења и носилац сам Вукове дипломе. И сада, у средњој школи идем тим путем. И први и други разред сам положио са просеком 5,00 и даћу све од себе да тако наставим. Од прве године сам активан члан Ученичког парламента, а од ове године (школске 2017/2018. године) вршим функцију секретара Ученичког парламента. Учествујем у свим активностима које се дешавају у школи и на које је школа позвана. Од 2016. године сам члан Уније средњошкола Србије и ове године вршим функцију локалног координатора УНСС-а за град Београд. Од 2009. године идем на извиђаче. Носилац сам прве (бронзане) звезде и завршио сам течај за предводника јата. Од своје 2. до своје 13. године сам ишао у  школу за мале манекене, " Симеон ". Снимао сам разне рекламе , спотове и сликао сам се за разне часописе и новине. Већ дужи низ година сам члан Црвеног крста ГО Раковица. Комуникативна сам и јако креативна особа. Волим да читам књиге, свирам клавир, цртам, возим бицикл и да путујем. Посетио сам разне Европске и светске престонице и у будућем периоду планирам да повећам тај број. Волим да учествујем у разним хуманитарним акцијама и за мене најважнија је када сам волонтирао у прихватном центру за особе из поплављених подручја за време поплава 2014. године.

Велика ми је част и задовољство што сам ове године изабран за секретара Ученичког парламента. Потрудићу се да заједно са осталим члановима још више побољшам рад Ученичког парламента и трудићу се да остварим све задатке и оно што се од мене очекује.

 

 


Секретар Ученичког парламента

Вања Милутиновић

 

 

DSC 0297

 

 

 

 

 

Представници ученичког парламента који присуствују, учествују у раду Школског одбора, Савета родитеља и Наставничког већа су:

1. Милан Дробњак,
2. Катарина Стојковић.