• Зашто уписати Зуботехничку школуНалазимо се на Звездари и до нас се стиже лако из свих делова града...
  • ПредметиБрој часова теорије и праксе по разредима
  • Специјализација и преквалификацијаАко желите да се усавршавате у струци и да стекнете нова знања и вештине упознајте се са специјализацијом у Зуботехничкој школи у Београду.
  • ИсторијатИсторијат школе – развој школе – школа данас
  • Стоматолошка поликлиникаИмамо задовољство да вас обавестимо да поново ради Стоматолошка поликлиника у оквиру Зуботехничке школе.

НАЈНОВИЈЕ АКТИВНОСТИ И ВЕСТИ

Школско такмичење у моделовању фиксних надок…

Финале школског такмичења у моделовању фиксних надокнада одржано је 19.04.2018. год од 08.00-12.00 часова.      Радни задатак је био: -Моделовање горњег левог фронталног пуног моста׀1х3                      -Моделовање једноделне ливене пуне круне-горњи десни први премолар -Моделовање једноделне ливене пуне круне-горњи десни први молар      На такмичењу је учествовало 9 кандидата. Комисија у саставу др Нико Комленић, др Зоран Поповић,СветланаЂорђевић, Миљка Вицковић и Милица Станковић, изабрала је четири најбоља рада: МЕСТО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ УЧЕНИКА ОДЕЉЕЊЕ ИМЕ И ПРЕЗИМЕ МЕНТОРА 1. Милош Радановић IV-1 Зорица Шћекић 2. Ђорђе Стиковић IV-3 Ана Савић 3. Андреа Попадић IV-3 Ана Савић 4. Сара Богдановић IV-4 Зорана Николић Марков Ученицима и менторима честитамо и желимо пуно успеха на Републичком такмичењу ученика...

Упишите Зуботехничку школу

 

Зуботехничка школа Београд
- једина специјализована школа за зубне техничаре и стоматолошке сестре у Србији..
Зуботехничка школа основана је 11.08.1947 године по одлуци Министарства народног здравља...

read-more